Prvotřídní čokoláda provoněná květy ruží vytváří neodolatelně smyslné spojení. Tabulka čokolády v sobě ukrývá jen ty nejlepší ingredience jako jsou kakaové boby z rodinné farmy v Kolumbii, kokosový cukr, mléko a extrakt z růží. Čokoláda je poctivě zpracována v pražské čokoládovně od bobu až po tabulku – bean-to-bar. Více
- kvalitní suroviny
- ruční výroba
- bean-to-bar
- vyrobeno v České republice
Vychutnejte si Aluna bean-to-bar čokoládu 55% s extraktem z růží, který dává tabulce čokolády nový rozměr smyslnosti. V rodinné čokoládovně Steiner & Kovarik jí věnují tu nejlepší péči a poctivě ji zpracovávají od bobu až po tabulku, proto označení bean-to-bar. Kakaové boby pocházejí z farmy Juana Gonzálese v Kolumbii. Čokoláda obsahuje také kokosový cukr, který má nižší glykemický index a je zdravější než bílý nebo třtinový cukr.
Silvie Steinerová navazuje na českou tradici a v roce 2005 se rozhodla vzkřísit jednu z nejstarších cukrovinkářských firem Nachfolger, jejíž kořeny sahají až do konce 19. století. V roce 2011 založila s Petrem Kovaříkem rodinnou firmu Steiner & Kovarik, neboli pražská čokoláda, která pro Vás připravuje luxusní čokoládové cukrovinky ve spoustě lahodných variantách.
Složení: Kakaové máslo, kokosový cukr, sušené mléko, kakaové boby, aroma: extrakt z pravé vanilky, extrakt z růže. Obsah kakaových součástí nejméně 55%.
Hmotnost: 70g
Baleno v papírovém obale.
Energetické hodnoty pro 100 g:
energetická hodnota - 2201 kJ / 526 kcal
tuky - 34,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 21 g
sacharidy - 35,4 g, z toho cukry - 32,1 g
bílkoviny - 13,4 g
sůl - 0,24 g.
Tento výrobek neobsahuje lepek.