Zaregistrujte se a využívejte náš Věrnostní program, díky kterému můžete ušetřit na každém Vašem nákupu. Více informací naleznete zde.

203 Kč

Skladem
ks
Renovality

Meruňkový olej od Renovality je získáván z jader meruněk. Patří mezi luxusnější kosmetické oleje a je velmi lehký a snadno vstřebatelný. Použít jej můžete na jakýkoliv typ pleti. Pokud máte citlivou, suchou či zralou pleť, tento olej vaši pokožku vyživí, pomůže ji hydratovat a ochrání ji před vnějšími vlivy. Po aplikaci olej nezanechává na kůži mastný film, a proto jej můžete použít i na problematickou pleť. Pomůže vám s léčbou ekzémů, jizev či podrážděním pleti. Výborný je také do vlasových zábalů či na ošetření vlasových konečků, které zaceluje. Vlasům dodává lesk a hebkost.
Více

Kód produktu: 7011Doprava a platba

  • vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro citlivou, suchou a zralou
  • stupeň komedogenity - 2
  • zvláčňuje, čistí, vyživuje a regeneruje pleť
  • vhodný i do vlasových zábalů
  • k ošetření ekzémů a spálenin

Účinné látky Renovality Meruňkový olej: 

Olej z meruňkových jader je vhodný na citlivou, suchou a zralou pleť. Blahodárně působí i na oční okolí. Tento olej má regenerační a ochranné účinky, pomáhá léčit ekzémy, akné a záněty. Stimuluje tvorbu kolagenu a zbaví pleť nepříjemného pnutí. Vlasům dodává pružnost, lesk a vitalitu a pomáhá je hydratovat. 

Dávkování a užívání: Používejte na pokožku nebo pleť. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení pokožky. Kapátkem odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pleť. Vetřete do kůže.

Vlasový zábal: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte a umyjte vlasy šamponem. Takové ošetření pomůže vlasům suchým, lámavým a bez vitality.

Upozornění: Určen pouze ke vnějšímu použití!

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Obsah: 100ml

Složení (INCI): Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil - olej z meruňkových jader.