Dýňová omáčka, která vznikla bez pomoci škrobů, barviv a jakýchkoliv přidaných látek, stojí na chuti čistě z pečené zeleniny dýně a rajčat. Má přirozeně sytou barvu, jemnou nasládlost a konzistenci, která sedne jak k těstovinám, tak k restované zelenině nebo jako základ do dipů a omáček. Svým složením i chutí připomíná domácí kečup, jen o poznání zdravější a s dýňovým twistem. Více
- kvalitní a čerstvé suroviny
- vyladěná receptura
- neodolatelná chuť
- bez chemických ochucovadel a konzervantů
- vegan
- česká značka
Využití: masa, grilování, těstoviny
Obsah: 350g
Složení: Dýně Hokkaidó (60 %), rajčata (18 %), čerstvá rajčatová šťáva (6,5 %), cibule červená (6 %), třtinový cukr, bio agávový sirup, ocet kvasný lihový, sůl jedlá, česnek, čerstvá limetková šťáva, směs sušeného koření.
Výživové údaje na 100 g
|
Energetická hodnota |
146 Kj/35 Kcal |
|
Tuky |
< 0,5 g |
|
Z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
|
Sacharidy |
6 g |
|
Z toho cukry |
4,8 g |
|
Bílkoviny |
0,9 g |
|
Sůl |
< 0,5 g |
Baleno ve skleničce.
Živina
Za založením značky stála vášeň ke zdravému, chutnému a kvalitnímu jídlu. Zakladatel Živiny Martin Kudera se nadchl pro asijskou kuchyni a v počátku hlavně pro kimchi, které vyladil naprosto k dokonalosti a uvedl jej na trh. V produktech najdete hlavně kvalitní, čerstvé a české suroviny, bez éček, umělých ochucovadel, barviv a konzervantů. Dnes si od Živiny můžete pochutnat na široké nabídce asijských specialit, které najdou využití ve spoustě pokrmů.

