Tmavá čokoláda s dřevní houbou posouvá chuť čokolády do úplně nových rozměrů. Hericium je léčivá houba, která se využívala již ve staré čínské medicíně. Blahodárně působí na lidský organismus a vrací ho do rovnováhy. Čokoláda je poctivě zpracována v pražské čokoládovně od bobu až po tabulku – bean-to-bar. Více
- kvalitní suroviny
- ruční výroba
- bean-to-bar
- vyrobeno v České republice
Vychutnejte si Aluna bean-to-bar hořkou čokoládu 60% s hericiem, který dává tabulce čokolády jedinečný chuťový rozměr. V rodinné čokoládovně Steiner & Kovarik jí věnují tu nejlepší péči a poctivě ji zpracovávají od bobu až po tabulku, proto označení bean-to-bar. Kakaové boby pocházejí z farmy Juana Gonzálese v Kolumbii. Čokoláda obsahuje také kokosový cukr, který má nižší glykemický index a je zdravější než bílý nebo třtinový cukr.
Silvie Steinerová navazuje na českou tradici a v roce 2005 se rozhodla vzkřísit jednu z nejstarších cukrovinkářských firem Nachfolger, jejíž kořeny sahají až do konce 19. století. V roce 2011 založila s Petrem Kovaříkem rodinnou firmu Steiner & Kovarik, neboli pražská čokoláda, která pro Vás připravuje luxusní čokoládové cukrovinky ve spoustě lahodných variantách.
Složení: kakaové boby, kokosový cukr, kakaové máslo, hericium (12%), emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaových součástí nejméně 60%. Může obsahovat mléko a suché skořápkové plody
Uchovávejte v chladu a suchu.
Hmotnost: 70g
Baleno v papírovém obale.
Energetické hodnoty pro 100 g:
energetická hodnota - 2296 kJ / 550 kcal
tuky - 40,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 23,4 g
sacharidy - 30,8 g, z toho cukry - 24,6 g
bílkoviny - 8,1 g
sůl - 0,04 g.