Jemná bílá čokoláda s hlívou ústřičnou dostala úplně jiný chuťový rozměr, který rozhodně stojí zato vyzkoušet. Hlíva je známá pro své blahodárné účinky a ve spojení s čokoládou si zdravě zamlsáte. Čokoláda je poctivě zpracována v pražské čokoládovně od bobu až po tabulku – bean-to-bar. Více
- kvalitní suroviny
- ruční výroba
- bean-to-bar
- vyrobeno v České republice
Vychutnejte si Aluna bean-to-bar bílou čokoládu 40% s hlívou ústřičnou, která dává tabulce čokolády jedinečný chuťový rozměr. V rodinné čokoládovně Steiner & Kovarik jí věnují tu nejlepší péči a poctivě ji zpracovávají od bobu až po tabulku, proto označení bean-to-bar. Kakaové boby pocházejí z farmy Juana Gonzálese v Kolumbii. Čokoláda obsahuje také kokosový cukr, který má nižší glykemický index a je zdravější než bílý nebo třtinový cukr.
Silvie Steinerová navazuje na českou tradici a v roce 2005 se rozhodla vzkřísit jednu z nejstarších cukrovinkářských firem Nachfolger, jejíž kořeny sahají až do konce 19. století. V roce 2011 založila s Petrem Kovaříkem rodinnou firmu Steiner & Kovarik, neboli pražská čokoláda, která pro Vás připravuje luxusní čokoládové cukrovinky ve spoustě lahodných variantách.
Složení: kakaové máslo, kokosový cukr, sušené polotučné mléko, hlíva ústřičná 6%, pomerančový olej. Obsah kakaových součástí nejméně 40%. Uchovávejte v chladu a suchu.
Hmotnost: 70g
Baleno v papírovém obale.
Energetické hodnoty pro 100 g:
energetická hodnota - 2601 kJ / 628 kcal
tuky - 48,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 29,4 g
sacharidy - 38,2 g, z toho cukry - 34,2 g
bílkoviny - 9,1 g
sůl - 0,28 g.
Naposledy navštívené1

