Černý rybíz, ačkoli méně vyhledávaný, je bohatým zdrojem vitamínu C, polyfenolů a flavonoidů, které posilují imunitu, podporují zdraví žaludku a zvyšují pružnost cév. Sirup je ideální pro přípravu limonád a díky vlastnostem rybízu si zachovává prospěšné látky i po zpracování, což umožňuje celoroční přísun vitamínu C. Navíc pomáhá při kašli, průjmu a obsažené antioxidanty mohou potlačovat rozvoj některých demencí. Více
- lokální suroviny
- kvalitní ingredience
- rodinná receptura
- poctivá chuť
- vyrobeno ručně v České republice
Náš tip: Domácí sirupy můžete vyzkoušet přidat do koktejlů, horkých nápojů i do vaření či pečení.
Konzumaci černého rybízu by se měly vyhnout osoby trpící na pálení žáhy, překyselení žaludku či na ledvinové kameny.
Objem: 0,5l
Doporučené ředění: 1:10
Složení: Ovocný extrakt 65% (voda, černý rybíz), cukr, citronová šťáva, kyselina citronová.
Po otevření spotřebujte do 30 dní, uchovávejte v chladu.
Chraňte před slunečním světlem a mrazem. Případný kal není na závadu.
Baleno ve skleněné láhvi s uzávěrem.