Zaregistrujte se a využívejte náš Věrnostní program, díky kterému můžete ušetřit na každém Vašem nákupu. Více informací naleznete zde.

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (1)Počet hvězdiček je 5 z 5

445 Kč

Není skladem Sledovat dostupnost
Renovality

Moringu v Asii nazývají stromem života. Olej z tohoto stromu je vysoce kvalitní a plný blahodárných látek. Je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro vysušenou a aknózní. Zmírňuje projevy akné, pigmentové skvrny a poradí si i s vráskami. Pokožku zjemňuje, hydratuje, vyživuje a chrání před poškozením. Pleť je zářivá, pevná a pružná. Moringový olej je výborný i pro péči o suché a lámavé vlasy. Vlasům dodá pevnost, lesk a sílu. Pomáhá eliminovat výskyt lupů a zmírňuje svědění vlasové pokožky.
Více

Kód produktu: 7012Doprava a platba

  • vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro vysušenou a aknózní pleť
  • zmírňuje pigmentové skvrny a akné
  • zjemňuje vrásky a obnovuje vitalitu pleti
  • stupeň komedogenity - 3-4
  • vhodný pro suché a lámavé vlasy

Účinné látky Renovality Moringový olej

Moringový olej se získává ze stromu Moringa oleifera. Je to vysoce kvalitní olej lisovaný za studena. Léčí akné a zmírňuje pigmentace na pleti. Výborně působí proti vráskám, které zjemňuje. Pečuje také o oční okolí, krk a dekolt. Tento olej vaši pleť rozzáří, vyživí suchá místa a obnoví vitalitu a pevnost pokožky. Účinný je i v péči o vlasy - suché vlasy vyživí, zhydratuje a posílí je. Budou se méně lámat, budou krásné, lesklé a hebké. Pomůže odstranit lupy a zmírní svědění vlasové pokožky. 

Použití: Navlhčete pleť. Olej rozetřete v dlaních a naneste na pokožku. Vmasírujte.

Vlasová péče: Můžete olej použít jako vlasový zábal. Olej vmasírujte do vlasové pokožky a poté jej naneste i do délek. Zabalte do ručníku a nechte 5-10 minut působit. Poté si vlasy umyjte šamponem. Olej můžete použít i jako závěrečnou péči - do vlhkých umytých vlasů naneste malé množství oleje. Doporučujeme jej nanést pouze ke konečkům. Poté upravte, jak jste zvyklí. 

Objem: 100 ml

Ingredients (INCI): Moringa Oleifera Seed Oil - Moringový olej za studena lisovaný.