Zaregistrujte se a využívejte náš Věrnostní program, díky kterému můžete ušetřit na každém Vašem nákupu. Více informací naleznete zde.

Péče o vlasy Péče o obličej
9 bodů do věrnostního systému

450 Kč

Skladem
ks
Renovality

Baobab olej od Renovality je čistý olej získávaný z afrického stromu. Je podobný oleji arganovému a obsahuje velké množství vitamínu E. Používá se jak v péči o pleť, tak o vlasy. Je vhodný pro všechny typy pleti, především ho ocení pokožka suchá a zralá. Eliminuje vrásky, chrání před oxidačními procesy a obnovuje pružnost pleti. Pomáhá v léčbě zánětů, ekzémů a podráždění. Vlasům dodává lesk, zaceluje roztřepené konečky a vlasové pokožce dodává vitamíny, a tím podporuje přirozený růst vlasů. Neobsahuje žádné parfémy ani konzervanty. Více

Kód produktu: 7032Doprava a platba

  • vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro suchou a zralou pleť
  • chrání buňky před oxidačním procesem
  • vyživuje, hydratuje, neucpává póry (stupeň komedogenity: 2)
  • podporuje růst vlasů, dodává jim lesk
  • pomáhá snižovat tvorbu mazu

Účinné látky Renovality Baobab olej:

Baobab olej se získává z afrického stromu, kterému se přezdívá "strom života". Svým složením i účinky se podobá arganovému oleji. Je bohatý na vitamín E. Chrání buňky před oxidačním procesem, zpomaluje proces stárnutí a pleti dodává hydrataci. Obnovuje její elasticitu. Má vysoce regenerační schopnosti, zklidňuje podrážděnou, ekzematickou pokožku a eliminuje záněty. Snižuje viditelnost vrásek a napomáhá redukovat strie. Olej je výborný i pro péči o vlasy. Podporuje růst vlasů, pokožce i vlasům dodává vitamíny, hydratuje a redukuje kožní maz. Zabraňuje třepení konečků a dodává vlasům lesk a vitalitu. 

Způsob aplikace: Kapátkem odeberte požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na vlhkou pleť nebo pokožku těla. Vlasová aplikace: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte a umyjte šamponem. Upravte, jak jste zvyklí. 

Obsah: 100 ml

(INCI): Adansonia Digitata Seed Oil (baobab olej)