Trhané králičí maso (Rillettes) je připravované s péčí a důrazem na kvalitu. Maso je krásně jemné díky speciální noční úpravě při nízkých teplotách a to nejméně 12 hodin. Nenajdete zde žádný lepek ani chemické látky, pouze pečlivě vybírané lokální suroviny.
Více
- bez chemie
- regionální produkt
- kvalitní suroviny
- rodinná receptura
- vyrobeno v České republice
Řemeslné produkty Paštiky Rašovská jsou s láskou ručně vyráběné a proto jsou tak lahodné. Vychutnejte si delikátní chuť paštik z regionálních surovin a s vysokým obsahem masa výhradně z českých chovů. Pro ještě lahodnější chuť je maso nyní upravováno noční metodou při nízkých teplotách a to nejméně 12 hodin. Nenajdete zde žádné konzervanty ani lepek, jsou tedy vhodné i pro celiaky a díky speciální sterilizaci není nutné paštiky skladovat v chladu do jejich otevření.
Náš tip: trhaná masa si můžete vychutnat jak za studena, tak i v teplé úpravě například ke smetanovým těstovinám, bramborové kaši, nebo jako nádivku do rolád.
Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 36 hodin.
Trvanlivost výrobku je 6 měsíců od data (ruční) výroby.
Obsah: 160g
Složení: 70% králičí maso, vepřové sádlo (mléko), sůl
Baleno ve skleničce s víčkem
Výživové hodnoty na 100g:
energie 1493kj
bílkoviny 20%
sacharidy 0,5%
tuky 30%
sůl 1,9%