Jestli máte rádi kombinaci paštiky a brusinek, tak tuto vyrianu s červeným rybízem budete zbožňovat. Delikátní vepřovo-játrová paštika je vyráběná s péčí a důrazem na kvalitu. Za její jedinečnou chutí stojí vysoký obsah masa výhradně z českých chovů, farmářské koření a hrubší konzistence. Nenajdete zde žádný lepek ani chemické látky, pouze pečlivě vybírané lokální suroviny. Více
- bez chemie
- regionální produkt
- kvalitní suroviny
- rodinná receptura
- vyrobeno v České republice
Řemeslné produkty Paštiky Rašovská jsou s láskou ručně vyráběné a proto jsou tak lahodné. Vychutnejte si delikátní chuť paštik z regionálních surovin a s vysokým obsahem masa výhradně z českých chovů. Pro ještě lahodnější chuť je maso nyní upravováno noční metodou při nízkých teplotách a to nejméně 12 hodin. Nenajdete zde žádné konzervanty ani lepek, jsou tedy vhodné i pro celiaky a díky speciální sterilizaci není nutné paštiky skladovat v chladu do jejich otevření. Abyste si paštiku nejlépe vychutnali, doporučujeme ji podávat nachlazenou.
Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 24 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data (ruční) výroby.
Obsah: 115g
Složení: Min. 70% vepřového masa, 13% vepřových jater, červený rybíz cca 7-10%, vývar, sádlo (nyní nově bez mléka), vývar, cibule, sůl 1,7%, pepř
Baleno ve skleničce s víčkem.
Výživové hodnoty na 100g:
Energie 1020kj
tuky 20g, z toho nasyc. mast. kyseliny 6,3g
sacharidy 2g, z toho cukry 0,5g
bílkoviny 13g
sůl 1,7g