BIO máslo 100% z kokosu se hodí pro přípravu dezertů i jen tak na mlsání. Dá se použít na výrobu zmrzliny, krémů či sušenek a díky přirozenému tuhnutí kokosového másla při pokojové teplotě je ideální do nepečených dezertů. Kokosové máslo je vhodné pro alergiky na ořechy, celiaky. při cukrovce a dalších dietách, jako je například AIP. Více
- kvalitní suroviny
- 100% kokos
- ruční výroba
- česká značka
Obsah: 200g
Složení: BIO kokos 100 %
Květomluva
Manželé Radek a Zuzka Fryzelkovi si splnili sen o BIO bylinné farmě a zaměřují se na ruční výrobu produktů z vlastních surovin. V roce 2013 vyrazili do Norska nasbírat zkušenosti s pěstitelstvím na farmách a po návratu zrekonstruovali starou sušírnu ovoce na Valašsku, kde začali s výsadbou bylinných políček a sadů. Jejich prioritou je poctivost, 100% kvalita, ohleduplnost k přírodě a zachování tradic.