Kávový čaj (výluh) se vyrábí ze sušených slupek kávových třešní. Tento nápoj obsahuje také kofein a v chuti jsou cítit tóny medu, brusinek a šípku. Kávové třešně se pěstují na farmě Hacienda Sonora v Costa Rice, kde dělají ruční sběr. Více
- cascara
- kvalitní suroviny
- natural
- praženo v České republice
- z ekologického a fair trade zemědělství
Praženo: Pražírna Kyjov
Země původu: Costa Rica
Oblast: Central Valley
Farma: Muthaite Estate
Odrůda: Catuai, Caturra, Marsellesa, SL28, Sanchimor
Poloha:1 200 - 1300 m. n. m.
Charakteristika: ed, brusinky, šípek
Metoda zpracování: natural
Obsah: 250g
Příprava: 15 g slupek zalijte 300 ml vody o teplotě 93 - 100 °C a louhujte cca 10-15min