Tmavá čokoláda má hlubokou čokoládovou chuť s tóny červeného ovoce. Je vyrobená z kakaových bobů vypěstovaných v oblasti provincie Duarte. Čokoláda je ručně vyráběná v české rodinné čokoládovně z bio surovin a je vhodná i pro vegany.
Více
- ruční výroba
- bio kvalitní suroviny
- bez umělých látek
- vyrobeno v České republice
Tmavá single origin čokoláda je vyrobená z kakaových bobů vypěstovaných v Dominikánské republice v provincii Duarte. Společnost Öko Caribe zajišťuje centrální zpravování bobů po sklizni, poskytuje poradenství místním farmářům a pomáhá místník komunitám. Čokoláda je vyrobená v malé rodinné čokoládovně. V tabulce čokolády najdete jen ty nejlepší přírodní suroviny, a navíc je svým složením vhodná i pro vegany.
Složení: kakaové boby bio, třtinový cukr bio, kakaové máslo bio.
Obsah: 50g
Baleno v designovém papírovém obale
Obsah kakaové sušiny min. 70%.
Ve výrobě se zpracovávají všechny typy ořechů, arašídy a mléko.
Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 2344kJ/568 kcal
tuky 41g, z toho nasycené mastné kyseliny 25g
sacharidy 34g, z toho cukry 28g
bílkoviny 9,4g
sůl 0,01g
Naposledy navštívené1
