Tmavá čokoláda s jemnými tóny medu, rozinek a ovocnou dochutí vyrobená z kakaových bobů vypěstovaných v Tanzanii. Čokoláda je ručně vyráběná v české rodinné čokoládovně z bio surovin a je vhodná i pro vegany.
Více
- ruční výroba
- bio kvalitní suroviny
- bez umělých látek
- vyrobeno v České republice
Tmavá single origin čokoláda z kakaových bobů vypěstovaných Tanzanii Vás zaujme svou chutí s jemně medovými a ovocnými tóny. Čokoláda je vyrobená v malé rodinné čokoládovně. V tabulce čokolády najdete jen ty nejlepší přírodní suroviny, a navíc je svým složením vhodná i pro vegany. Kakaové boby vykupuje v Tanzanii od místních farmářů sociální podnik Kokoa Kamili za vyšší ceny než tomu bylo doposud za účelem zlepšení místních podmínek.
Složení: kakaové boby bio, třtinový cukr bio, kakaové máslo bio.
Obsah: 50g
Baleno v designovém papírovém obale
Obsah kakaové sušiny min. 70%.
Ve výrobě se zpracovávají všechny typy ořechů, arašídy a mléko.
Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 2326kJ/563 kcal
tuky 40g, z toho nasycené mastné kyseliny 24g
sacharidy 36g, z toho cukry 30g
bílkoviny 9,1g
sůl 0,01g
Naposledy navštívené1
