Krémově jemná tmavá čokoláda s tóny citrusových plodů je vyrobená z kakaových bobů vypěstovaných na farmě Bertila Akessona ležící v Madagaskaru. Čokoláda je ručně vyráběná v české rodinné čokoládovně z bio surovin a je vhodná i pro vegany.
Více
- ruční výroba
- bio kvalitní suroviny
- bez umělých látek
- vyrobeno v České republice
Tmavá single origin čokoláda je vyrobená z kakaových bobů vypěstovaných na farmě Bertila Akessona v Madagaskaru. Tato farma zpracovává kakaové boby fermentací a je velmi vyhledávaná pro její vysoce kvalitní kakao. Čokoláda je vyrobená v malé rodinné čokoládovně. V tabulce čokolády najdete jen ty nejlepší přírodní suroviny, a navíc je svým složením vhodná i pro vegany.
Složení: kakaové boby bio, třtinový cukr bio, kakaové máslo bio.
Obsah kakaové sušiny min. 70%.
Obsah: 50g
Baleno v designovém papírovém obale
Ve výrobě se zpracovávají všechny typy ořechů, arašídy a mléko.
Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 2326kJ/563 kcal
tuky 40g, z toho nasycené mastné kyseliny 24g
sacharidy 36g, z toho cukry 30g
bílkoviny 9,1g
sůl 0,01g
Naposledy navštívené1
