Tato novinka je speciální Sour Ale, který je připraven pomocí metody kettle souring za přispění bakterií Lactobacillus a kvašený svrchními kvasinkami. Pivo obsahuje během zrání přidaných 250 kg čerstvého manga a 800 gramů chilli papriček Habanero s pálivostí 280 000 SHU na 2000 litrů. Více
- kvalitní suroviny
- jedinečné zpracování
- osvěžjící chuť
- vyrobeno v České republice
Bad Flash začínal jako létající (kočovný) pivovar, který se před nedávnou dobou usadil v pražských Kobylisích. Pivo Bad Flash si dnes můžete vychutnat již v řadě podniků po celé České republice.
Stupeň: 12°
Alkohol: 4,90%
Průměrný EPM: 12,00%
Typ piva: Sour Ale
Způsob kvašení: Svrchní
Objem: 0,75l
Baleno ve skleněné lahvi s korunkovým uzávěrem.